TTH fastholder nøglespiller

Annette Jensen (th), som her ses i infight med Viborgs Line Uno, har skrevet under på en ny 2-årig kontrakt med TTH. FOTO: Scanpix, Morten Stricker

Annette Jensen (th), som her ses i infight med Viborgs Line Uno, har skrevet under på en ny 2-årig kontrakt med TTH. FOTO: Scanpix, Morten Stricker

Playmakeren Annette Jensen har i dag skrevet under på en ny 2-årig kontrakt med Team Tvis Holstebros damehold.

Af Mathias Lilholt

Inden sæsonstart rykkede den danske playmaker Annette Jensen hjem til Danmark, da Team Tvis Holstebro hentede hende i den norske klub Vipers Kristiansand. Allerede nu har de to parter så forlænget samarbejdet, der nu løber til den 30. juni 2018.

Selvom hendes tid i TTH ikke startede fremragende, har Annette Jensen i fraværet af både Lærke Møller og Jamina Roberts forbedret sit spil i anden halvdel af sæsonen.

”Det er helt vildt, så meget hun har løftet sit spil. Da hun kom til klubben op til denne sæson, havde hun mistet lidt momentum, men er nu meget skarpere i sit spil og spiller nu noget fantastisk, kampafgørende håndbold.” siger træner Pether Krautmeyer i en pressemeddelelse.

En vigtig del af ’det nye TTH’

Frem mod den kommende sæson i dameligaen skærer Team Tvis Holstebro voldsomt i deres budget. Det betyder et farvel til bærende kræfter, og de A-landsholdsspillere, som klubben råder over. Men besparelserne gør også, at TTH fra bunden skal skabe et nyt hold. Og det nye hold bliver Annette Jensen en essentiel del af.

”Det bliver meget spændende at være med til ligesom at begynde forfra. De spillere, der kommer til klubben, er rigtig, rigtig dygtige, og så er de unge og har store ambitioner. Det glæder jeg mig til at blive en del af,” siger Annette Jensen.

Også træner Pether Krautmeyer ved, at Annette Jensen bliver en vigtig brik i ’det nye TTH’. Netop derfor er han glad for, at klubben og Annette Jensen allerede nu er blevet enig om en aftale, der holder hende i klubben i yderligere to år.

”Med den udskiftning, der bliver på holdet, bliver Annette særdeles vigtig. Hun ved, hvordan jeg gerne vil have tingene gjort, og hun bliver en af dem, der skal gå forrest,” siger Pether Krautmeyer i en pressemeddelelse.